Kibo Cheese

Kibo Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hello cheese lovers! Kali ini gw dapet kiriman cheese cake (mini size) yang lagi hits di Jakarta, yaitu Kibo! Yg bikin special dari cheese cake ini adalah isinya. Ada berbagai macam : Original (melted cheese), Choco cheese, Matcha, Salted Egg, dan Mango. Pas kalian potong cakenya, isinya langsung meleleh gitu. So yummy!

2017_1012_21483800-01.jpeg

LRM_EXPORT_20171012_231444-01

Terdapat beberapa cara penyajian untuk flavor tertentu biar makin pol rasanya :
1. Matcha & Salted Egg
Cheese cakenya di-microwave dulu selama 10-20 detik saja biar isinya melted. Apalagi yg salted egg, enak banget dimakan pas melted 
Kalo males di-microwave, kamu bisa diamkan cheese cakenya di suhu ruang selama 30 menit biar melted secara perlahan.
2. Original & Choco Cheese
Untuk kedua flavor ini, kamu bisa makan dingin-dingin (disimpan di kulkas) atau dibiarkan di suhu ruang selama 30 menit (nanti akan melted sendiri) tanpa perlu dimicrowave.
3. Mango
Best served in chilled condition. Cukup dimasukkan ke kulkas. Pas udah dingin, langsung deh disantap. Yummy!

Gw dapet kiriman 4 flavor nih : Original, Salted Egg, Choco Cheese, dan Mango. Semua size Mini ya.

2017_1012_21491400-01.jpeg

Original (30k)

DSCF6423-01.jpeg

Isinya melted cheese yg enak dan ga eneg menurut gw. Not too strong, not fermented yet, but the taste is good! Enak kok!

Choco Cheese (35k)

LRM_EXPORT_20171012_231907.jpg
Buat yg kurang suka cheese, kamu bisa cobain choco cheese. cokalt nya mild, tetep balance dengan cheesenya. Gw suka banget sama coklat dan gw merasa kurang strong coklatnya, tetep cheese yg jadi pahlawannya.

Salted Egg (35k)

LRM_EXPORT_20171012_231728.jpg
Ini salah satu favorit gw. Telor asinnya cremay, andy texture, dan masih berasa gritty pieces dari telor asinnya. Enak! Asin gurih manis jadi satu.

Mango (35k)

2017_1012_22061500-01.jpeg
Ini dia flavor terbarunya Kibo. Mangonya mayan banyak di dasar cakenya, Manis asem seger. Me like it 

Overall, gw udah 3 kali beli di Kibo (ga termasuk endorse ya) dan belum pernah kecewa. Cakenya selalu enak, fresh from the oven. Ingredientnya pasti yang bagus dong. Untuk harga, masih affordable kok. Kalo kamu beli 4, nanti ada potongan harga. Buat yang belum nyobain, yuk buruan dicoba!
Selamat mencoba!

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

.
.
Kibo Cheese Cake
1. PIK Avenue
Map of Kibo Cheese Cake
Address: RT.6/RW.2, Kamal Muara, Penjaringan, North Jakarta City, Jakarta 14470
2. Grand Indonesia
Map of Grand Indonesia
Address : Grand Indonesia Mall, East Mall, Jl. MH Thamrin, Thamrin, Jakarta (dekat Popolamama)
WIFI   : NO
PRICE : IDR 30-35k/pc

Lewis & Carroll Tea, Thamrin

Lewis & Carroll Flower Market Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hello high tea lovers! I was invited to attend a Royal High Tea, held by the popular jewellery brand : Adelle Jewellery. Lewis & Carroll Tea Flower Market is located inside the Central Dept. Store, near the Crystal Jade Resto. You can spot easily with all the beautiful flowers in front of the cafe.

DSCF5275.JPG

DSCF5281.JPG

The place is not so big, but I like the simple-minimalist design. The place is beautifully decorated with the flowers. A good place for phostoshoot of course.

DSCF5279.JPG

2017_0923_16195100-01.jpeg

DSCF5202.JPG

DSCF5221.JPG

We ordered some of the new menus from Lewis & Carroll Tea for the Royal High Tea Party.

Mad Tea Party (185k)

2017_0923_15093400-01.jpeg
It consists of 6 pieces of mochi with 3 flavours : chocolate, matcha, and black sesame. I love the matcha. For me, the sesame taste is too strong for mochi. This set is served with 2 kinds of tea.

Panna Cotta (depends on The Flavour)

DSCF5126.JPG
There are 3 flavours on my plate : vanilla bean, matcha, and nutella. For me, the matcha and nutella are the best. The authentic matcha taste can be detected. The nutella panna cotta is also good and not too sweet, but after you eat one piece of this flavor, you will get full.

Japanese Salad (55k)

DSCF5127.JPG
Mixed of fresh vegetables, including wakame on top with sour apple dressing. It is tasty and fresh! It neutralizes all the sweet tastes from the dessert.

Truffle fries (50k)

DSCF5128.JPG
All fries lovers will love this! The fries are crispy and seasoned well, especially with the truffle. So yummy!

Bruschetta Beef (65k)

DSCF5186.JPG
The bruschetta is good with lots of beef and melted cheese on top.the bolognaise beef is quite good.

Potato Skin with Guacamole (45k)

DSCF5119.JPG
The baked potato with skin is filled with broccoli and mayo, completed with half-boiled egg and melted cheese on top. So tasty!

Tea Omakase (80k)

2017_0923_14340100-01.jpeg
The tea selection on Tea Omakase are Houjicha (green tea), Island Cordial (mango, pineapple), Red Ruby Skies (elderberries, hibiscus), Happy Summer Day (peach, mint), and Snow Owl (silver needle white tea) . I love the Red Ruby Skies, judging from the aroma and taste. Fruity and floral notes. All of the tea is served cold.

2017_0923_14524500-01.jpeg

Overall, the place is good for hangout and high tea event. We really enjoyed our tea time there. All of foods and drinks are quite good. However, the service is not so good. Maybe due to the full tables when we held the party there. needs to improve their service. The price is a little bit pricey, but still reasonable.
Have a good tea time!

.

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

You can see my reviews on Zomato and Foody.id

.
.

Lewis & Carroll Flower Market

 Map of Lewis & Carroll Flower Market
Address: Grand Indonesia, East Mall, Central Department Store, Lantai UG, Above Publik Markette, Jalan M. H. Thamrin No. 1, Kebon Melati, RT.1/RW.5, Menteng, Central Jakarta City, Jakarta 10230
Hours: 10 AM – 10 PM
WIFI   : YES
PRICE : IDR 150k+/person

Greyhound Cafe Indonesia

Greyhound Cafe Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hello food lovers! Kali ini gw cobain cafe baru di Grand Indonesia, yaitu Greyhound Cafe. Lagi hits nih karena baru buka di pertengahan September 2017 ini. Di social media udah mulai penuh sama foto-foto makanan dan cake lucu dari cafe asal Thailand ini. Gw pernah cobain Greyhound Cafe di Kuala Lumpur beberapa waktu lalu dan gw suka banget sama masakan di sana. Kalau mau lihat reviewnya silakan click di sini ya.

Greyhound Cafe Kuala Lumpur

20170922_225352.jpg

PLACE & AMBIENCE

DSCF5018-01.jpeg

DSCF5015.JPG

DSCF5012.JPG

Terletak di sebelah Olivier, Greyhound Cafe (tempatnya ex. Mad For Garlic) terlihat kecil di luar, tapi sebenarnya luas banget sampai ke belakang dan ada toilet khusus customer Greyhound. Siap-siap waiting list di saat lunch dan dinner di weekend ya, lebih bagus lagi jika kamu bisa reserve tempatnya. Ada area smoking dan non-smoking. Karena ramai dan males nunggu lama, gw pilih area smoking. Ternyata, area smoking laus banget dan ada exhaust juga. Jadi, asap rokoknya tidak terlalu mengepul dan bau. Di bagian kiri, ada private room yang bisa kamu gunakan untuk event special, seperti birthday party ataupun bridal shower.

Tempatnya luas, nyaman, bersih, dan cantik. Bisa buat foto OOTD juga walaupun lampunya kuning. Toiletnya ada di bagian luar cafe, sebelah kanan. Unik loh toiletnya! Di area smoking memang lebih enak buat foto-foto makanan karena dekat jendela dan sinarnya lebih bagus. A good area for taking my pictures here.

LRM_EXPORT_20170922_000402-01.jpeg

FOOD & DRINKS

LRM_EXPORT_20170922_000219-01.jpeg

DSCF5047.JPG

Mostly, makanan dan minuman di sini enak. Sayangnya, service di sini lama. Jadi buat yang kelaperan, harap bersabar ya. Mungkin karena masih baru dan bagian kitchen masih belum siap. Dari 4 menu yang gw pesan, ada 1 menu yang gw tunggu hampir 1 jam baru keluar. Dari laper banget sampe mati rasa.

Fried Chicken Wings (65k)

DSCF5060.JPG

Menurut menu book, ini adalah appetizer favorite Greyhound dengan foto yang menarik di mana potongan sayap ayanya gendut-gendut. Ternyata, pas keluar, chicken wingsnya kecil kurus semua. Secara kuantitas, memang lebih banyak dari yang di foto sih. Rasanya enak, teksturnya crispy. Agak oily, tapi masih bisa ditolerir. Cocok banget buat jadi cemilan selama nungguin main course dateng nih.

Fusilli With Seafood Tom Yum (95k)

LRM_EXPORT_20170921_235558-01.jpeg

This is Recommended by me! Porsinya bisa bikin gw kenyang, datangnya cepat, dan enak! Fusilinya dimasak dengna bumbu Tom Yum yang asem pedes gitu. Harum banget dan enak! Ditambah udang besar yang enak dan gurih. Menurut gw, you must try this one! Dari segi harga dan rasa, ini salah satu menu yang worth it ya.

Spaghetti with Corned Beef and Fresh Chilies (98k)

DSCF5069-01.jpeg

Pas dateng, aromanya sedap beef banget, bikin laper! Shredded corned beef-nya banyak dan enak. Signature dish cafe ini. makannya juga light banget, ga oily juga. Sayangnya, dari segi harga, ga worth it sih! Mending gw makan fusili sama lobster, menurut gw sih.

Crab Meat Fried Rice with a Twist (165k)

DSCF5083.JPG

Nah, ini dia menu yang nunggu hampir 1 jam. Pas dateng, ternyata porsi nasinya emang semangkuk penuh gitu. Kenyang banget! Shredded crab meatnya juga banyak banget. Pantes aja lama, suir dagingnya aja pasti lama. Jadi, ya kita maklum aja sih. Rasanya lumayan enak, standard sih, di bawah ekspektasi kita ya. Makan crab rice nya pakai kuah sayur asin, pikles, dan cabe rawit kecap asin. Nasinya enak sih, pakai jasmine rice (ini yang bikin mahal karena harum dan pulen).

Fresh Coconut Crepe Cake (72k)

DSCF5094-01-01-01.jpeg

This is the infamous crepe cake on Instagram! So cute ♥

Tanduk-tanduknya adalah crepes kering yang super crispy. Mirip kripik manis. Crepe cakenya enak, dilapisi daging kelapa asli dan fresh crema yang ga manis. Gw bisa abisin seporsi sendirian karena light banget dan ga bikin eneg. Must try!

Thai Tea Granita (52k)

DSCF5031.JPG

Konsepnya unik. Soft ice rasa thai tea. Perlu effort juga sih untuk hancurin segelas esnya, tapi seru. Rasanya lumayan enak, khas Thai Tea dan ga terlalu manis. Cocok buat temen makan.

Nom Yen Granita (52k)

DSCF5036.JPG

Konsepnya sama seperti Thai Tea Grnaita, tapi rasa strawberry. Warnanya cantik, pink! Menurut gw, rasanya kurang enak karena gw memang kurang suka strawberry, Dibandingkan dengan Thai Tea, gw lebih prefer Thai Tea Granita.

Overall, gw suka makan di Greyhound. Tempatnya bagus, tenang, dan makananya juga enak. Harganya termasuk pricey sih, jadi kalian harus cermat mau pilih menu yang mana. Foods & drinks nya enak dan menarik kok! Gw pengen ke sini lagi buat nyobain menu-menu lainnya. Menunya berbeda dari yang di Kuala Lumpur, harganya mirip-mirip sih. Tempatnya juga sama bagusnya.

Selamat mencoba!

.

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

Map of GREYHOUND CAFE JAKARTA
Address: Grand Indonesia West Mall Ground floor G-20A, Jalan M.H. Thamrin No.1, Kebon Melati, Tanah Abang, Jakarta Pusat, Jakarta, DKI Jakarta 10310
Hours: 10 AM – 10 PM
WIFI   : YES
PRICE : IDR 200k++/person

Welcoming Oktobeerfeast from Pizza E Birra

Pizza E Birra Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

2017_0913_19415200-01.jpeg

Hello October! Pizza E Birra has launched some new menus for welcoming the upcoming big event : Oktobeerfeast! Cheers for every hard work we done through this year! The event will be held at Piazza, Gandaria City on 14-15 October 2017.

Oktobeerfeast is an annual event, held by Ismaya Group : Pizza E Birra. In this event, you can enjoy the live music from Indonesian music band groups while you can also enjoy the foods and beer. If you are interested, you can buy the ticket HERE.

There are 6 new menus from Pizza E Birra that you can have to celebrate the Oktobeerfeast!

2017_0913_19514000-01.jpeg

LRM_EXPORT_20170913_230333-01.jpeg

Roasted Potatoes (45k)

DSCF4687.JPG

The smell of sweet-burnt of roasted onion is so tempting. For me, this is a delicious dish for snack. The potatoes are roasted with the seasoning and well-mixed with the mayo sauce. Even the roasted onion are so good!

Sausage and Potatoes (55k)

LRM_EXPORT_20170919_235247-01.jpeg

The potatoes are roasted and mixed with the chicken sausage. Similar with the previous menu, but it is tastier and more rounded. The meaty flavor can be tasted from the sausage.

Chicken Schnitzel (79k)

DSCF4717.JPG

LRM_EXPORT_20170913_230200-01.jpeg

The thinned chicken fillet is battered and fried (deep-fried), then served with the sauce and mashed potato, mushrooms, and salad. The chicken is so tender and tasted good, although a bit salty for me.

Beef Meatloaf (95k)

IMG_20170914_102422_672.jpg

DSCF4700.JPG

This is my favorite dish! The beef is so tender and delicious! Bite it like you bite a beef burger. The meat is juicy, meaty, and beefy. So good! One portion is quite big and could fulfill your hunger.

Appleberfest (49k)

2017_0913_19365100-01.jpeg

The dessert is coming! Since I love sweet foods, I love this pastry! The sweet-sour taste from apple is well-blended with the sweetness of caramel and cinnamon from the crust. I like the balance flavor from this dessert, The crust is soft, but crispy. I can finish one whole portion by myself =p

DSCF4694.JPG

Pretzel (free)

2017_0913_19492200-01.jpeg

You can get the pretzel for free for every purchase of 1 Chicken Schnitzel/Beef Meatlof + 1 Kong Ludwig. The pretzel does not meet my expectation. The texture is quite hard and quite “rubbery”. Too bad =(

Overall, I enjoyed my day, tasting all these tasty foods for the Oktobeerfeast. I enjoyed eating the foods whilst listening to the Indie band. The music and ambience are also good.

Cheers for Oktobeerfeast!

 

 

.

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

You can see my reviews on Zomato and Foody.id

.
.
Pizza E Birra
Map of Pizza E Birra
Address: Plaza Indonesia Lantai 5 / A22, Jl. M.H. Thamrin No.28 – 30, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10350
Hours    : 10 AM – 10 PM
WIFI   : YES
PRICE  : IDR 100.000+/person

 

 

La Maison – From Medan to Jakarta

La Maison Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

If you are a dessert lover, you won’t miss this place. This famous macaron was published in 2011 only in Medan. I usually ask my friend to buy these macarons from Medan to Jakarta. From Medan to Jakarta, you can have it in their new opening outlet in Grand Indonesia and also the newest outlet in Sensory Lab, Mal Kelapa Gading, La Maison is famous patisserie from Medan that is well known for their well crafted Macaron creations.

20170208_224841-01.jpeg

Established in 2011, La Maison is a passionate patisserie serving only fine and freshly baked artisanal pastries. The secret to our signature taste is pure and fresh ingredients, no artificial flavourings and preservatives added. We are proud to mention that our pastries are Halal (no pork), but some may contain dash of alcohol as flavourings. Let us know if you need any special food requirements, we will try our best to cater to your needs.

20170209_215039.jpg

20170208_224841-01.jpeg

In 2016, La Maison had a stand in Hype Bazaar PIK for the first time in Jakarta. Crowds overflow the stand and hundreds of people queued in line to get this tasty macarons. Freshly baked macarons overwhelmed your nose and even raise your appetite. Made from fresh ingredients, La Maison.

DSCF6319.JPG

DSCF6320.JPG

20170208_222345-01.jpeg

The price is more expensive than in Medan, but there is no special price for special flavor. In Medan, you will get extra charge if you buy certain flavor, such as Valrhona 70% Guanaja Chocolate and Ovomaltine. There are certain flavours which are not sold in Jakarta.

I can tell, each macaron has firm and soft texture. Filling with various of flavors which is chewy and not too sweet. Each bite gives a premium taste with good shape detail. I am sure for you pastry lover should be love it.

DSCF3064-01.jpg

For the price, 1 piece of macaron’s worth for 20k and you will spend 115 k for a box of 6 pcs. Pretty expensive for most people, considering there are many patisserie stores with almost the same quality taste and ingredients, but with lower price. The quote “Ada harga, ada barang” really is true. Pricey or not, you have to try it for at least once in your life time.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

DSCF3012.JPG

LA MAISON Grand Indonesia

 Map of LA MAISON Grand Indonesia

Address: Grand Indonesia, East Building, Lt. UG, M.H. No.1, Jalan M.H. Thamrin, Menteng, Central Jakarta City, DKI Jakarta 10310
Phone: 0811-9876-668
Hours : 10 AM – 10 PM
WIFI    :
Price    : > IDR 100.000 / person

Bakerzin – Thamrin

Bakerzin Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Cakes di Bakerzin emang enak-enak ya! Kemarin ini gw ditraktir makan sama temen gw yang birthday. Tempatnya fancy, cute, minimalist, selayaknya resto kekinian buat nongkrong cantik. Suasanya juga cozy dan sepi karena sudah masuk bulan puasa.

DSCF8703

Gw cobain beberapa menu nih, atara lain:

Watermelon cake

Cake yang satu ini unik karena ada potongan semangkanya di antara lapisan kuenya. Cakenya chiffon, ditambah cream, dan semangka. Fresh, tidak terlalu manis, dan light! Gw suka sama yang ini!

DSCF8688

Watermelon Cake

Matcha cheesecake

Cake yang satu ini favorite gw dan temen gw. Cheesecakenya soft dan matcha tastenya enak. Manis tapi ga eneng kok kalau dihabiskan seporsi. Recommended buat dicoba ya!

DSCF8690

MAtcha Cheesecake

Pasta with Dory

menu ini ada di menu khusus”Old Time Favorite” dan tidak ada di buku menu utama. Gw lupa namanya. Pastanya spaghetti dimasak dengan tomat, paprika, dan spice lainnya dengan topping fried dory. Rasnaya biasa aja sih, cenderung asam manis. Yang gw suka adalah porsinya yang banyak dan bisa buat makan 2-3 orang. Puas banget deh!

DSCF8698.JPG

Dory Spaghetti

Tuna melt sandwich

Gw suka liat presentasinya dan porsinya lengkap: ada salad, french fries, dan sandwich. Tuna meltnya OK, cheese nya ga bikin eneg. Cocok sih buat ngemil sore atau yang lagi pengen diet.

DSCF8712.JPG

Honey Berry Sweet Tea

Fruit tea yang enak dan segar! Manis, asem, fresh jadi 1. Cocok banget jadi temen makan cake.

DSCF8706.JPG

Overall, Bakerzin memang salah satu western restaurant yang bagus dari segi makanan, minuman, dan servicenya.Fine dining with affordable price. Cocok untuk makan bareng pacar dan teman-teman ataupun bareng keluarga. Porsinya lumayan banyak.
Selamat mencoba!

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

Bakerzin
Map of Bakerzin

Located in: Plaza Indonesia
Address: Jalan M.H. Thamrin No.28-30, Menteng, RT.9/RW.5, Gondangdia, Menteng, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10350
Phone: (021) 29923719
Reservations: qraved.com
PRICE : IDR 100-150k/person
WIFI   : YES

Shophaus Menteng – Gelato Secrets

Gelato Secrets Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

2017_0326_15201200-01.jpeg

Calling for all dessert lovers! Gelato Secrets has been popular since the opening of Shophaus Menteng. The place is located across Bunga Rampai, in line with JEC. The parking area is small and valet parking is a must when it is full of crowd. Every weekend, lots of people come and go, trying this new hits gelato. Wondering how tasty it is, I decided to go trying the gelato. Shophaus has become a favorite place for bloggers to do photoshoot and vlogging.

DSCF6264.JPG

2017_0326_16063200-01.jpeg

DSCF6109.JPG

2017_0326_15572800-01

DSCF6255.JPG

The Shophaus interior is dominated with wooden facade, minimalist, and simple. There are some food tenants such as Gelato Secrets, Mockingbird, Namelaka, Pigeonhole Coffee, and Berrywell. There is also a beauty salon : Everlash Lash Expert and a barbershop : The Roots Barbershop. There are located on the 1st floor, except for Mocking bird which is on the 2nd floor.

2017_0326_15542000-01.jpeg

DSCF6140.JPG

Gelato Secret is actually popular in Bali. They use the Italian’s technique i making their own gelato, making the texture so soft and mouthfull. The shop is small, one place with the Pigeonhole Coffee. The decoration is cute and simple, dominated with pink colour. There are 3 size portion the gelato : Small (2 flavours), Medium (3 flavours), and Large (4 flavours).

7e12aa8bc56a6bb9cf4623062fa5cd47.jpeg

The menu board

DSCF6111.JPG

DSCF6113.JPG

20170326_151116.jpg

There are many flavour variants of the gelato. I tried the Chocolate Chili and Rose Petals. It was such a unique taste for the Choco-Chili. Sweet, little bit bitter, adn spicy. The same uniqueness goes to Rose Petals: sour, sweet, rosey-aroma. Moreover, I like the mango and durian flavour, as well as the Baileys. Nyummss!

I suggest you to order the Large size since the scoop’s portion is small and you can try more flavours with your friends. The gelato is quiet pricey for that kind of portion. It’s okay to have it once in a while ;p

2017_0326_15225400-01.jpeg

Medium size portion

2017_0326_15204000-01.jpeg

Left: Large size | Right: Medium size

DSCF6115.JPG

Large size portion

Overall, it was a peaceful day trying a new food and taking some pictures in Shophaus.

2017_0326_16022700-01.jpeg

DSCF6239.JPG

IMG_20170326_220945_341.jpg

17-03-27-18-37-37-135_deco.jpg

Enjoy your day ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

Gelato Secrets

Map of Gelato Secrets
Address: ShopHaus – Menteng, Jl. Teuku Cik Ditiro No.36, Menteng, Jakarta Pusat, DKI Jakarta 10310
Phone: 0812-8558-8156
WIFI  : NO
PRICE : IDR 30-90k / person