Kavove Cafe, Kemang

Kavove Cafe Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato
Hello foodies! Sekarang, Kavove udah buka di kemang Utara, seberang resto Abunawas. Tempatnya minimalis, terdiri dari 2 lantai: lantai 1 cafe dan lantai 2 nya salon dan office. Spot fotonya banyak dan bagus semua, bahkan toiletnya pun instagramble. Gw cobain makan di sini dan minumannya mayan unik loh! Konsepnya healthy fusion food gitu, makanya unik2.

LRM_EXPORT_20190901_111034

LRM_EXPORT_20190901_132019-01

Galaxy Lemonade

2019-08-31-15-50-47

Penampilannya ungu pink gtu, so cute! Rasanya asam manis segar dna warnanya ungu pink. Pas diaduk seperti stardust gitu. Keren!

Galaxy Latte

DSCF9223

Kalo yg ini mirip milkshake tp ini latte dan ada stroberinya.

Salmon Egg Benedict

LRM_EXPORT_20190901_225316-01

Presentasinya cantik dan colourful. Egg benedictnya perfect. Grilled salmonnya masih agak basah sih sayangnya. Overall enak menurut gw.

Grilled salmon miso

DSCF9264

Dagingnya mayan tebal dengan garnish corn dan wortel. Sayangnya miso saucenya keasinan, mungkin kekentalan. Salmonnya kurang kering juga. Pake nasi shirataki loh yg high fibre.

Salmon poke bowl

DSCF9325

Ini enak, salmonnya ditorch sempurna krn harum. Nasinya shirataki juga dan ada edamame.

Overall, makanan di sini mayan OK dan tempatnya pewe bgt buat nongkrong. Buat yg cari spot foto, ke sini aja krn tempatnya instagramable!

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can see my reviews on Zomato

.

You can visit my page on Pergikuliner :

https://pergikuliner.com/jessica_sisy

.

.

.

.

Kavove Cafe

Map of Kavove Cafe

Address: Jl. Kemang Utara B No.16, RT.6/RW.1, Bangka, Kec. Mampang Prpt., Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12730

Hours : MON – SUN 8AM – 9 PM

Telephone :0857-1405-1200
WIFI  : YES
PRICE : 150k/person

.

Peacock Lounge – Fairmont Hotel, Jakarta

Peacock Lounge - Fairmont Jakarta Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Dalam rangka CNY 2019, Peacock lounge dari Fairmont hotel melaunching “World of Fairmont Afternoon Tea”. Dari seluruh hotel Fairmont yg tersebar di mancanegara, terdapat signature cake dari setiap negara. Mulai dari canape hingga sweet cake, bisa kamu nikmati di sini sharga 488k++, including 2 cups of tea. Aku paling suka salmon sandwich dan savoury canape nya.

2019_0208_15202500-01.jpeg

2019_0208_15203200-01.jpeg

2019_0208_15340800-01.jpeg

Anyway, aku dilayani dari awal sampe akhir oleh Miss Monica, salah satu waitress di Peacock Lounge. Super helpful buat jelasin semua cakenya dan bantuin aku foto2. Cepat tanggap, ramah, dan baik banget. Kalo ke sini, cari Miss Monica deh, Baik banget.

LRM_EXPORT_20190208_2301032019-02-08-15-47-41

2019_0208_15375100-01.jpeg

LRM_EXPORT_20190208_230609

19-02-12-10-17-45-912_deco.jpg

Bertempat di Peacock Lounge yang elegan, Afternoon Tea “The World of Fairmont” disajikan di atas pohon silver yang sangat dekoratif. Setiap cabang memiliki pilihan kue-kue yang menggiurkan yang diciptakan oleh tim pastry berbakat, dimana setiap item memancarkan karya seni yang menggoda selera. Item unggulan termasuk Battenberg Cake dengan resep asli dari The Savoy, London. Kue Battenberg dulu dibuat untuk merayakan pernikahan Pangeran Louis dari Battenberg dengan cucu Ratu Victoria, yaitu Putri Victoria pada tahun 1884. Kue ini dianggap sebagai menu Afternoon Tea paling klasik di Inggris.

Untuk cakenya ada dari beberapa kota di mancanegara, antara lain:

2019_0208_15412600-01.jpeg

2019-02-08-15-58-18.jpg

Raspberry Cream Macaron

DSCF7653

2019_0208_15422800-01.jpeg
Jakarta: pandan Cake – ada pandan paste di tengahnya yg harum dan manis, luarnya dicoating white chocolate warna hijau muda
Savoy: Battenberg cake – Cakenya spt lapis tikar dan di luarnya dicoating white chocolate, unik dan manis.
Singapore: chocolate Hazelnut Almond – Crispy almond cakenya dan aku suka bgt choco hazelut cream di tengahnya, jadi udah pasti aku suka cake ini
Dubai : Raspberry Delight – Asam dan segar. Raspberrynya ada di setiap layer cakenya dan aku ga terlalu suka asam, so this is not my favorite one.
Toronto : Lemon Meringue – Merriguenya berasa lemonnya sih, tp nothing special.
Barcelona : Raspberry Cream Macaron – super pretty presentasi macaronnay! Jadi, macaronnya besar, gabisa sekali masuk mulut ya. Like any other macarons, udha pasti manis banget, tp dibalancing sama raspberry fruit di tengahnya. Bikin jadi ga eneg. Yummy!
New York : Cheese cake – classic cheese cake yg simple, tapi enak.
Bali Sanur: Peanut butter Chocolate Tabanan Cake – Aku suka yg ini karena perpaduan peanut butter dan cakenya pas.
Shanghai: Lychee Mousse Tart – Menurutku ga berasa lychee nya ya, tp moussenya soft banget, jadi teksturnya light.
San Fransisco : Mud brownies – browniesnya manis, chewy, tp layer luarnya garing

DSCF7623-01.jpg

The World of Fairmont Afternoon Tea tersedia setiap hari mulai jam 1 siang – 5 sore di Peacock Lounge dengan harga Rp. 488.000 ++ per set termasuk dua cangkir teh. Para tamu juga dapat memilih Cava de Codorniu untuk melengkapi afternoon tea dengan tambahan harga Rp. 350.000++ untuk dua gelas cava. Untuk informasi atau pemesanan lebih lanjut, silahkan menghbungi +62 (21) 2970 3333 atau email kediningreservations.jakarta@fairmont.com.

.

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat!https://wordpress.com/post/myculinarydiary.com/7111 More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can see my reviews on Zomato and Foody.id

.

You can visit my page on Pergikuliner :

https://pergikuliner.com/jessica_sisy

.
.

Peacock Lounge At Fairmont Jakarta

Peta Peacock Lounge At Fairmont Jakarta

Alamat: Jl. Asia Afrika No.8, RT.1/RW.3, Gelora, Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10270

Hours : 1 PM – 5 PM

WIFI   : NO

PRICE: IDR 300k+/person

Pish & Posh, TB Simatupang

Pish & Posh Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hello Food lovers! Kali ini gw berkesempatan menghadiri opening store dari Pish & Posh, part of Boga Group yang memiliki konsep “clean eating” dengan berbagai kategori menu fusion barat dan lokal yang ditujukan pada para pecinta gaya hidup sehat.

LRM_EXPORT_20180908_225353.jpg

image2.jpeg

2018_0908_12280700-01.jpeg

Berlokasi di De Entrance Arkadia lantai dasar, kamu akan menemukan sebuah cafe bernuansa minimalis, cantik, dan cozy. Tempatnya tidak begitu luas, tapi cozy utk nongkrong bareng temen maupun untuk lunch. Walaupun konsepnya dalah healthy food, Pish & Posh juga menawarkan menu berbasis bakmi serta nasi goreng dgn cara masak yg berbeda. So yummy and healthy!

2018_0908_11114700-01

PhotoGrid_1536419914078.jpg

2018_0908_11454200-01.jpeg
KOKO NUT (65k)

2018_0908_12261800-01
Ada kres2 dari kelapa mudanya dan rasanya ga manis. Manisnya alami dari ingredientsnya tanpa penambahan gula. Seger! Walaupun sehat, tetap aja kalorinya agak tinggi ya karena pake chocolate dan Skippy (peanut butter).

GREEN MACHINE (55k)

green smoothie.jpg
I preferably choose this one. Dibuat dari campuran green apple, pineapple, dan banana. Lebih healthy, manisnya dari pineapple dan banana. So fresh and healthy!

AVO-CARDIO BOWL (65k)

2018_0908_11471500-01.jpeg
Cocok buat post cardio ya. Isinya ada tempe, corn, kacang mete, dan aneka sayuran. Enak sih menurut gw dan banyak. Jadi kamu bisa kenyang tanpa makan carbo complex.

SPICY SCRAMBLE (45k)

2018_0908_11460300-01.jpeg

Appearance nya menggiurkan dan enak! Scrambled egg in croissant dan agak pedas. Yummy! Perfect for brunch time

CHILI CORNY IN BLANKET (45k)

2018_0908_12053400-02.jpeg
Uniknya, si bakwan jagung mini ini dimakan pakai selada dan saus. Miirp amkan BBQ Korea gitu. Jadi jangan dimakan bakwannya aja ya

NEVER STOP (25k)

2018_0908_11251300-01.jpeg
Jadi, ini snack dari ubi kuning dan ungu yang manis tapi dicocol pake sambel terasi pedes gt. Nagih sih sambelnya! Jadi gabisa stop cemil2nya.

TRUFFLE DAZZLE (75k)

2018_0908_12270800-01.jpeg
THIS IS MY FAVORITE! Bukan healthy food, makanya so tasty! Cara makannya si bakmi diaduk sama ayam cincang dan truffle nya yg generous banget! Diaduk panas2 trs disirem samblenya. Mantep! Recommended!

CLUCK O’ CLOCK (55k)

2018_0908_11410200-01.jpeg
Basically, ini carbonara spaghetti dengan beef bacon, poach egg, dan parmesan slice. Rasanya not bad dan ga creamy. Jadi ga bersalah abis makan.

TRIPLE T (65k)

01.jpg

2018_0908_11521700-01.jpeg

Must try! Honey toast nya enak bgt dan pisangnya juga manis. So yummy! Mesti coba krn susah deskripsiinnya. Yg jelas rasanya manis dari madu dan coklat.

LOCO COCO (65k)

2018_0908_12061700-01.jpeg
MUST TRY! Panna cottanya silky, smooth, dan milky. Pas banget diamakn sama aneka potongan buah segar! Healthy but yummy!

DRAGON SIRSAK (39k)

2018_0908_11302400-01
Jus campuran buah naga merah dan sirsak. Rasanya manis asem segar! My favorite!

CHOCO OVERLOAD (65k)

2018_0908_11392700-01
Buat para choco lovers, kamu harus cobain choco drink ini karena enak! Ngenyangin juga sih jadi kalo minumnya ini, gw sarankan dishnya yg lebih light karena bisa bikin eneg.

FLAT WHITE (28k-33k)

LRM_EXPORT_20180908_223745.jpg
Cappucino latte gitu dan menurut gw biasa aja sih.

Overload, untuk makanan dan minuman yg gw cobain hampir semuanya enak dan fresh karena dibuat dari bahan-bahan alami. Harganya juga masih terjangkau dan standard fancy cafe kok. Servicenya juga cukup cepat.

.

.

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

.
.

PISH & POSH

Map of De Entrance Arkadia
Address: Jl. TB Simatupang No.Kav. 88, RT.1/RW.1, Kebagusan, Ps. Minggu, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12520
Telephone :(021) 7827610
Hours         : 10 AM – 10 PM
WIFI           : YES
PRICE         : IDR 100k/person

Onni House, Jakarta Barat

ONNI House Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hello guys! If you are interested in visiting a beautiful cafe without concerning the taste of the food, you are in the right place. However, if you choose to visit a cafe with delicious meal, then you better change the article to be read. I’m gonna post more of my OOTD photos rather than food and drink.

LRM_EXPORT_20180617_171906.jpg

18-06-17-00-29-19-320_deco.jpg

Onni House is a beautiful house, combining with the florist house and also selling vintage stuffs. All the flowers sold there are so beautiful. The decoration is so pretty, as if you are entering a small garden in a house. Actually, the house is not as big as I thought. You better do reservation via phone so that you don’t need to wait at the outside since the cafe is so crowded. Full of waiting lists. They have 20% discount for F&B until August 2018.

This slideshow requires JavaScript.

 

2018_0616_14441900-01

LRM_EXPORT_20180617_172408

The decoration is too pretty to be missed. I love taking pictures in every corner of the house. I admit that the house is so instagramable. Better to use your standard lens rather than fixed lens because the space is quite small and you might drop some stuffs there. I wore a flower crown which was bought in Turkey (see my Turkey blog here) and a black robe with floral printing. I love my outfit because it is suitable with the decoration.

LRM_EXPORT_20180617_172857

LRM_EXPORT_20180617_174209

 

There are 3 sections for the dining area: indoor (the prettiest area), semi outdoor (vintage lokk and so crowded), and outdoor (smoking area). Since I did the reservation, Onni gave me the most instagramable spot. Yeay! Thank you Onni ♥

LRM_EXPORT_20180617_184943

DSCF6059

As for the food, I just order the main course and 1 appetizer. My friend said that there is Namelaka’s cake, but I was too lazy to wait for another queue because the food came out quite long. You must be patient if you order the food and I suggest you eat at the other restaurants or cafes for your lunch/dinner. The portion is very small.

Here is the menu

This slideshow requires JavaScript.

Beef Rice Bulgogi (48k)

2018_0616_13423800-01

The presentation is pretty and tempting. The taste is quite good and the beef is tender. The sweet taste is dominating my palette. I think this is the best dish from all the dishes we ordered.

Nasi Iga Bakar Maranggi (78k)

LRM_EXPORT_20180617_182827.jpg

The beef ribs is small and the meat was so few. The taste is actually quite good with its grill taste. The chili and tomato make the dish taste fresh. However, the taste is so-so.

Garlic Noodles with Dory Sambal Matah (48k)

2018_0616_13100400-01-01

Actually, it’s aglio olio pasta. The dory pieces is soooo small, placed on top of the pasta. The taste of the aglio olio is good, but nothing special. The dory’s meat is very small, covered by the batter.

Chicken Teriyaki Burger (58k)

LRM_EXPORT_20180617_182622

The burger is small and bad for the presentation. The sweet and grill taste of the chicken is so-so. The chicken is tender. The burger is fast food restaurants are much better.

Salted Egg Fries (36k)

frech fries

The salted egg spread is not so good. The sweet and creamy taste is actually like butter-sauce rather than salted egg. When you feel it at certain time, you might taste a hint of soft salted egg taste character. However, if my friend did not say that this is salted egg fries, I thought that it is just fries with cream.

This slideshow requires JavaScript.

Overall, Onni gives you a new dining experience in a flower house. They give you a beautiful place for doing OOTD photoshoot, but not for culinary experience. The foods are so-so; small portion; and pricey since the small and taste are below my standard. The service is not so good. Sometimes, you have to wait for more than 15 minutes for the food because the place is so crowded. However, I like the decoration of how they make this small house into this pretty small garden.

Happy Holiday!

.

Don’t forget to visit Sociolla.com and get more discount and free deliver with my promo code SBNLAF8Z !

.

,

.

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

.

ONNI House Jakarta

Peta ONNI House Jakarta
Address: Jl. Tanjung Duren Utara V No.242, Tj. Duren Utara, Grogol petamburan, Jakarta, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11470
Hours:

Tuesday 12.00–21.00
Wednesday 12.00–21.00
Thursday 12.00–21.00
Friday 12.00–21.00
Saturday 12.00–21.00
Sunday 12.00–21.00
Monday 09.00–21.00
Telephone: (021) 22956116
WIFI          : YES
PRICE        : 100k+/person

Magal, The Real Korean BBQ, Mal Kelapa Gading, Jakarta

Mapogalmaegi Magal BBQ Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hello BBQ Lovers! Sebagai pecinta Korean BBQ, kamu wajib cobain Magal BBQ ASLI KOREA! Magal yang di MKG tersebut bener-bener franchise langsung dari Korea dan of course, resepnya beneran dari restoran Magal di Korea. Jadi, udah pasti beda rasanya dengan Magal/Mapogalmaegi yang lainnya karena mereka buka resto sendiri dan ambil nama “Magal” nya tanpa mengikuti recipe dan aturan dari Magal Korea aslinya.

2018_0602_12465700-01.jpeg

2018_0602_12521200-01

2018_0602_12204400-01
Magal di MKG terletak di pintu lobby MKG 3, berseberangan dengan Starbucks dan Marks&Spencer. Pintu masuknya bisa dari luar atau dari samping Toridoll Yakitori. Tempatnya cukup luas dengan nuansa khas restoran Korea yang didominasi warna hitam dan gold. Tempatnya pewe buat nongkrong bareng teman maupun keluarga. Makanan dan minumannya gw review satu per satu.

LRM_EXPORT_20180607_234044-01

LRM_EXPORT_20180607_231426

LRM_EXPORT_20180607_225918-01

Banchan (free flow)

2018_0602_12240700-01.jpeg

DSCF5418-01.jpg

2018_0602_12411000-01
Isinya ada kimchi, tauge, salad sayuran, mashed potato, dan lainnya. Yang berbeda dari Magal ala2 adalah di Magal ini tidak ada seaweed, pancake, dan macaroni salad, tpai ada mashed potato yg manis, agak creamy, dan enak. Sisanya sama sih dan sama-sama free flow alias nambah sepuasnya. For me, kimchinya lebih enak di sini karena ga terlalu over bumbunya. Untuk omelette-nya, kamu dapetin kalo kamu order BBQ ya.

Pork & Beef Combo (755.8k – 955.8k)

LRM_EXPORT_20180607_233129-01

LRM_EXPORT_20180607_232415-01
Ini adalah menu yang wajib kalian coba karena isinya lengkap : ada pork, beef, dan seafood, boneless short rib sushi, dan soybean paste soup with beef brisket. Udah ada sushi, daging BBQ, dan soup. Worth it! Porsinya ada yg untuk 2 orang maupun 4 orang. Pas dibakar, aromanya harum banget! Infonya, dagingnya langsung dibakar tanpa dimarinate dulu seperti resto lainnya. Ada juga sih yang dimarinate kalo kamu pesan yang spicy marinated atau sweet marinated meat. Kalau yang plain, beneran langsung dibakar. Menurut gw pribadi, lebih enak yang tanpa marinated karena taste dari dagingnya keluar dan dagingnya juicy. So yummy!

LRM_EXPORT_20180607_225224-01

LRM_EXPORT_20180607_231008-01

Super yummy Pork Cheek! My favorite one

Boneless short rib sushi: Sushinya juga enak. Dagingnya empuk, saucenya juga enak. Gw ga cukup makan satu aja. Minimal 3 pcs lah 

LRM_EXPORT_20180607_224039-01
Beef brisket soup : asem pedas dan beefy. Kuahnya khas Korea yang asam kimchi gitu. Enak dimakan selagi panas sembaari kamu nunggu dagingnya selesai dibakar.

Japchae (98k)

2018_0602_12313400-01
Aroma khas Japchae yang gurih, wok-aroma, dan sweet yang gw suka dari japchae di sini. Rasanya manis dan gurih tapi pas, ga over micin. Tekstur glass noodlenya juga pas, ga terlalu lembek atau overcooked 

Cheese Tteokbokki (75.8k)

LRM_EXPORT_20180607_223303-01
My favorite! Cheesenya meleleh tpai bukan mozarella, jadi gabisa ditarik. Cheesenya creamy dan tteokbokkinya gurih asem pedas. So perfect!

Beef BBQ Hot Plate (89.8k)

2018_0602_12135800-01
Rasa dagingnya manis dan gurih, teksturnya juga empuk. Bulgoginya enak dan ga over sweetness. Mirip beef teriyaki tapi ga pake mirin sauce.

Chestnut Makgeolli (NEW)

2018-06-02-13-21-321
The best! Alcoholic drinknya enak banget. Agak kental, manisss seperti tape uli bagian airnya. Beneran enak! Abis makan BBQ dan yang lainnya, terakhir minum ini deh. Udah kayak 4 sehat 5 sempurna 
Overall, gw lebih suka makan di Magal Asli ini daripada Magal ala2 karena dagingnya lebih premium dan tastenya mirip sama BBQ yang gw makan di Korea. Dagingnya empuk dan seafoodnya enak. Bumbunya juga pas dan ga berlebihan. Abis makan di sini ga sehaus biasanya. MUST TRY guys!

Happy Holiday!

.

Don’t forget to visit Sociolla.com and get more discount and free deliver with my promo code SBNLAF8Z !

.

,

.

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

.
.

Mapo Galmaegi – Magal BBQ Mal Kelapa Gading

Peta Mapo Galmaegi - Magal BBQ Mal Kelapa Gading

Alamat: Mal Kelapa Gading 3 Lantai Dasar Unit #G-15C Di samping pintu Lobby MKG 3 Jakarta, RT.13/RW.18, Klp. Gading Tim., Klp. Gading, Kota Jkt Utara, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14240
Hours   : MON-SUN 10 AM – 10 PM
WIFI     : YES
PRICE   : IDR 100k+/pax

 

WAKI Japanese BBQ, Thamrin

WAKI Japanese BBQ Dining Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hello meat lovers! I think some of you have already heard that WAKI Japanese BBQ has the best beef in town! That’s right! I agree with them. It’s my pleasure to get invitation from WAKI itself and to make my own HONEST review about their food.

LRM_EXPORT_20180603_172225-01.jpeg

2018_0601_13101900-01

WAKI is located in Thamrin, more precisely on the 2nd floor of Metro Coffee. You will recognize the logo (big cow’s head) on the rooftop. The Metro Coffee itself is also pretty and suitable for OOTD photoshoot. Back to WAKI, the place is quite big and spacious. It has 3 VIP rooms which are all connected into 1 big VIP room for an event. The VIP room is very private and soundproof. WAKI has also semi-private rooms in which the place is only separated with partition and not soundproof. So, you can see the dining area from the semi-private room. It is more spacious rather than VIP room. The dining area is the place for less than 6 people. There is also a bar for alcoholic drinks. This place is suitable for holding a celebration or event.

DSCF5277-01

DSCF5278-01

WAKI serves you the most excellent quality of beef and halal foods with affordable price. There are promotions for set menu and lunch menu as well for only 49k to 69k, including Rice bowls and Gyutandon with free salad and soup. No pork, no lard. The market target is for middle up section, but the price is not as expensive as I thought before.Since they serve alcholic drinks, they also serve Korean side dishes. They said that Korean dishes are perfect for alcholc drinks. So, don’t get confuse if you see many Korean dishes on the menu book. It still a Japanese restaurant.

DSCF5299-01

DSCF5291-01.jpeg

Are you ready to get hungry? *Drool

I could not help myself not to get tempted while looking all of these photos.

APPETIZER

LRM_EXPORT_20180602_001347.jpg

Kimchi (29k)

2018_0601_12455700-01.jpeg

The kimchi is delicious; not only for the seasoning , but also from the cabbage’s texture. Originally, the cabbage is fermented for 7 days, but in WAKI, the fermentation process is only 3 days. This will result in crunchy texture of the kimchi and less sour. The spiciness and sourness are lower than Korean Kimchi. It is a good point when a Japanese restaurant can make a tasty kimchi.

WAKI Salad (45k)

2018_0601_13091900-01

This is my favorite dish. The Salad is fresh and has katsuobushi on top. There is tofu as well. The sesame dressing is very good;with its thick texture and bold taste. Super yummy!

Chijmi (59k)

2018_0601_13011400-01.jpeg

It is a Korean pancake with WAKI special sesame sauce. I like the pancake because the texture is so crunchy on the outside and soft in the inside.

Kalbi soup (39k)

2018_0601_13134700-01

It is a spicy short ribs beef soup  with beef broth and vegetables. The beef is tender and the broth si quite good. For me it is not spicy, only the red colour makes it looked spicy.

Chapjae (95k)

2018_0601_13055900-01.jpeg

The chapjae is delicious! The glass noodle is perfectly cooked with the sweet savoury seasoning. Must try!

MAIN COURSE

LRM_EXPORT_20180602_001742-01

WAKI Platter for 4-5 pax (389k)

LRM_EXPORT_20180603_173518-01

LRM_EXPORT_20180603_174825-01.jpeg

RECOMMENDED! You must order this platter. The platter is quite big and suitable for 4-5 persons. You must eat them with this sequence : gyutan, kalbi, and jyo kalbi. Don’t get mix up since you will ruin your taste palette. The gyutan is so tender, perhaps the best beef tongue I’ve ever eaten. The kalbi is so juicy, meaty, and tender.

Moriawase (415k)

LRM_EXPORT_20180603_172212-01.jpeg

LRM_EXPORT_20180602_003436.jpg

NEW MENU! It’s less than a month since WAKI serves this menu. The platter consists of the excellent quality of meat in which saikoro is my favorite! You may try the kalbi, jyo kalbi, harami, saikoro, and misuji in Moriawase platter. I think this is the best platter you’ll get in WAKI. MUST TRY! You can eat the beef with their sauce: Sweet onion sauce (my favorite), Lemon sauce, and Savoury sauce.

DSCF5286-01.jpeg

Ippon Kalbi (85k)

LRM_EXPORT_20180603_172407-01

It is a tender long strip marinated meat in a small pot.The ribs is marinated with onion sauce, then grilled and cut into small pieces. You may taste the sweet taste when you chew the meat.

Tokujyo Kalbi  – PREMIUM Japanese A4 Wagyu Short Rib (279k)

LRM_EXPORT_20180603_175226-01

2018_0601_13082700-01

This is the most premium and excellent quality of the meat that WAKI has. It only consists of 5 pieces in one plate. The pinkish red colour looks tempting. When you grill the meat, hmmm you can smell the delicious meat. The texture and the taste are excellent. Very recommended!

Premium spicy gyutan don set (75k+) and Lunch set menu (49k+)

LRM_EXPORT_20180603_173924-01

 

All the set menu include Free soup dan salad.The beef sliced is tender and the sauce is tasty. It’s not the same with any other Japanese restaurant. BBQ lunch set starts from 69k and the rice bowl set meal starts from 49k.

Notes:

Gyutan: beef’s tongue
Kalbi : sliced beef shortplate
Jyo Kalbi : sliced beef strip-loin
Harami : sliced hanging tender, a lean cut of beef with a bold flavor.
Saikoro: diced beef tenderloin
Misuji : sliced oyster blade

WAKI Rice (25k)

2018_0601_13034100-01

Rice drizzled with WAKI sauce and topped with nori, scallions, and sesame seeds. The rice is so tasty! Tasted like rice bowl without meat.

DESSERT

 

Mochi Ice Cream

20180601_142007-01.jpeg

The mochi ice cream is good. The mochi is chewy and the black sesame ice crema inside the mochi is also good. Yummy!

Ice cream (19k-25k)

20180601_141939-01.jpeg

There are 5 flavors of ice cream : vanilla, strawberry, coffee, matcha, and black sesame. The strawberry is made from the fruit itself. You may know it from the gritty texture. The Coffee and Matcha are the best! They are my favorite and not too sweet.

Overall, you will have NO REGRET after having your meal in WAKI. They serve the best quality of meat and the price is still affordable. The place is cozy, the service is good, and many selections of meat that you can try. You can indulge yourself in WAKI and I guarantee that you will satisfy with the food. Happy eating!

.

Don’t forget to visit Sociolla.com and get more discount and free deliver with my promo code SBNLAF8Z !

.

,

.

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

.
.

WAKI Japanese BBQ Dining

 Peta WAKI Japanese BBQ Dining
Address: Metro Coffee Lantai 2, Jl. Tanjung Karang No.5, RT.11/RW.20, Kebon Melati, Tanah Abang, Central Jakarta City, Jakarta 10230
Hours: 11 AM-10 PM
Telephone: 0812-9010-9624
WIFI   : YES
PRICE : IDR 100-150k/pax

Blue Jasmine, Jakarta

Blue Jasmine Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hello food lovers! Kali ini gw cobain menu Ramadhan di Blue Jasmine, Jakarta Selatan. Food tasting untuk menu Ramadhan nih karena sebentar lagi bulan puasa akan tiba. yuk intip menunya satu per satu!

Berdiri sejak 13 Desember 2015, Blue Jasmine memang spesialis di masakan Indonesia dengan sentuhan kemewahan di setiap presentasi makanannya. Tempatnya di Maja House lantai dasar. Cukup besar untuk mengadakan event seperti birthday, bridal shower, baby shower, bahkan wedding! Dekorasinya cantik, dengan sentuhan warna putih dan biru. Yg menjadi ciri khas adalah bunga hydrangea biru dan putih yang menghiasi meja di restoran ini. So pretty!

DSCF9146ed.jpg

DSCF9149ed.jpg

DSCF9151ed.jpg

Mengangkat masakan Indonesia yang enak dan beragam, Blue Jasmine memang membuat menu Ramadhan tersebut dari masakan daerah favorite seperti Ayam Taliwang dan Sate Lilit. Enak-enak loh! Tersedia dari appetizer, soup, main course, drinks, hingga dessert. Semuanya enak! Range harga mulai dari IDR 850k-3000k. Pilihan paket mulai dari 4 pax hingga 40 pax.

LRM_EXPORT_20180419_164711.jpg

FOOD MENU

2018_0419_12285400-01.jpeg

Ayam Taliwang

2018_0419_11420400-01.jpeg

2018_0419_11485800-01.jpeg

Ayamnya enak karena bumbunya meresap ke ayamnya. Gurih, pedas, dan nikmat dimakan pake aneka macam sambal yg pedas! Pake nasi putih pans-panas, rasanya enak banget!

Karedok

2018_0419_11452600-01.jpeg

Ini semacam gado-gado, tapi sayurannya mentah. Tenang aja, semua sayurannya udah dicuci bersih sehingga bebas dari kuman penyakit. Bumbu karedoknya enak dan pas banget sama sayurannya. So fresh!

Sate Lilit Bunga Telang

2018_0419_11521500-01.jpeg

Ini dia menu favorit gw! Sate lilitnya isi udang ayam gitu. Enak! Makan 1 tuh ga cukup. Dagingnya lembut, tapi kulitnya crispy. Mirip tempura tp lebih gendut2 dan ga banyak crumbles-nya.

Salad Buah Manado

2018_0419_11545500-01.jpeg

Presentasinya beneran cantik dengan aneka warna pink buah naga, hijau daun, dan biru dari bunga. Manis, agak asem, dan creamy. Cocok buat appetizer buka puasa.

Ayam Goreng Belacan

2018_0419_11412000-01.jpeg

Ayam gorengnya enak dan agak pedes karena dibuat dgn bumbu belacan. Rasanya gurih, meaty, dan enak dimakan pake cocolan sambel.

Sop iga Konro

2018_0419_11434900-01.jpeg

Buat para penggermar sop daging, cobain deh sop konro-nya. Meaty, beefy, soupy, gurih, dagingnya empuk. Enak!

Kerabu Mangga Manis Pedas

2018_0419_11460700-01.jpeg

Ikannya cukup besar, crispy, dan rasanya asam manis. Digoreng pake tepung ikannya. Saus mangganya juga enak.

Untuk dessertnya ada es campur/es shanghai/es cendol yg manis dan bikin nagih. Abis makan yg asin gurih, pas banget deh makan yg dingin manis.

Harga paketnya sebagai berikut :

– Paket Bali                     : IDR 1500k (6 pax)
– Paket Nusantara 1     :  IDR 2500k (10 pax)
– Paket Nusantara 2     : IDR 3000k (10 pax)
– Paket Sumatera          : IDR 850k (4 pax)
– Paket Sulawesi            : IDR 1000k (4 pax)
– Paket Jawa                   : IDR 1250k (6 pax)
Yuk buruan reserve buat bukber nanti. Jadi, pas event bukber kalian udah dapat tempat duduk di spot yg cantik buat foto2.
Selamat mencoba!

DON’T FORGET TO VISIT SOCIOLLA.COM AND GET MORE DISCOUNT AND FREE DELIVER WITH MY PROMO CODE SBNLAF8Z !

.

,

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story) @JESSICA_SISY

You can visit my page on Pergikuliner :

.

BLUE JASMINE

Map of BLUE JASMINE

Address: THE MAJA, Jl. Kyai Maja No.39, RT.12/RW.2, Gunung, Kby. Baru, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12120
Hours: 11 AM – 10 PM
WIFI   : YES
PRICE: > IDR 200k/pax

Jin Bao, PIK

JIN BAO Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

2017_1111_14415300-01.jpegDSCF7899.JPG

Hello food lovers! Buat kamu yg doyan kuliner di PIK, Jin Bao bisa jadi salah satu tempat yg gw rekomendasikan buat kalian. Jin bao menyediakan chinese food non-halal yg memiliki cita rasa autentik seperti di Shanghai. Lokasinya berada di deretan Hong He, He Brews Coffee, dan Cafe TIA. Tempatnya minimalis, terdiri dari 2 lantai dan tidak terlalu besar. Saat kalian masuk, di sebelah kanan kalian adalah tempat untuk OOTD dengan cahaya yg bagus.

DSCF7916.JPG

DSCF7918.JPG

1st floor

DSCF7920.JPG

OOTD spot

Gw makan di lantai 2 dengan tempat yg lebih remang (romantic type) dengan jendela yg cukup besar untuk spot foto makanan. Oh ya di sini, servicenya cukup baik, waiter dan waitressnya ramah, dan ada Wifi.

DSCF7752.JPG

2nd floor

DSCF7754

2nd floor

Menunya terdiri dari meat buns, dessert buns, appetizer, noodles, xiao long bao, dan rice. Gw pesen beberapa menu yg chef recommended dan juga signature drink nya, yaitu Cheese Tea. Menu Jin Bao akan diupdate per 3 bulan dgn F&B yang lebih premium. Jadi, kamu harus cobain nih semuanya.

2017_1111_14384500-01.jpeg

On The Table : What I eat at Jin Bao

DSCF7812

My Favorite Dish

DSCF7828.JPG

Hand-In-Frame

Cheese Tea (35k)

DSCF7760

Layer cheesenya sih tebel banget ya dan kental! Bener2 enak dan worth it! Karena layernya tebal, kita ahrus menghabiskan cheese layernya dulu, baru bisa minum tehnya. Better to decrease the layer/thickness of the cheese. Must try!

Flavoured Yakult (35k)

DSCF7764.JPG

Ini manis, asem, seger, dan milky spt Yakult. Buat cewe2 pasti suka dgn minuman yg satu ini.

Sliced Beef Bao (55k)

2017_1111_14435900-01.jpeg

Beefnya empuk dan gurih, rasanya juga enak. Bao nya digoreng, garing di luar dna empuk di dalam.

Da Ji Tui Bao (45k)

DSCF7841.JPG

 

 

Ini pao isi ayam. Ayamnya di-fried dan dikasih bumbu kari dan agak pedas. Enak banget! Recommended!

Hong Shao Bao (50k)

DSCF7792.JPG

Sweet caramel pork belly nya mantep! Manis, fatty, gurih! Bao nya gw minta di-toasted. Enak juga loh! Walaupun kurang mouthfeel karena ga digoreng, tp pork bellynya pas banget dimakan sama toasted bun nya.

“Herbal” Gelato Bao (48k)

DSCF7904.JPG

Ini UNIK BGT! es krimnya rasa obat batuk cap ibu&anak atau yg disebut peipakao. Must try guys!

Honey, Garlic & Spring Onion Noodles (40k)

DSCF7805.JPG

This is my favorite! Enak banget meinya! Kecil2 panjang kyk mie HK. Bumbunya enak! Madu dan garlicnya berassa dan bikin mienya legit banget! Telur puyuhnya digoreng, soft and crispy. Must try!

Spicy Mapo Dan Dan Noodles (60k)

2017_1111_14293000-01.jpeg

Recommended nih! Mienya sama seperti sebelumnya, tp dikasih minced pork dan mapo tofu banyak banget, komplit dgn mapo saucenya yg gurih pedas; crispy bacon; dan edamame.

Butter & Milk Sweet Pork Chop Bowl (55k)

DSCF7795.JPG

Nasi putih dgn topping babi yg dimasak dgn buttermilk. Manis susu, creamy, milky, dan babinya empuk. Enak, tp agak terlalu milky ya buat gw. Hidangan ini unik karena memadukan rasa manis, gurih, dan asin. Menu ini juga jarang ditemui di resto lain.

Classic Xiao Long Bao (48k)

DSCF7781.JPG

Recommend! Satu porsi isi 4 pcs. Xiao long baonya mantep bgt dgn kaldu babinya! Must try!

Overall, gw kenyang dan puas bgt makan di sini. Harganya masih terjangkau dan rasanya masih mirip dgn masakan Shanghai. Kalian mesti coba menu2 yg gw sebutin karena bener2 mantep!
Selamat mencoba!

DSCF7923.JPG

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

.
.

Jin Bao, PIK

Map of Jin Bao
Address: Ruko Galeri Metrobroadway 8/DE, Jl. Pantai Indah Utara 2, RT.1/RW.16, Kapuk Muara, Penjaringan, North Jakarta City, Jakarta 14460
Hours:

Open today · 10:30AM–10PM
Phone: 0822-9999-8817
WIFI   : YES
PRICE : IDR 150k/person

The People’s Cafe

The People's Cafe Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

Hello food lovers! Street food has become so popular recently in social media and has been searched by many people (including the foodies and food hunters). One of the popular street foods that becomes viral is Ayam Geprek (crunched chicken). People may purchase of certain street foods due to many reasons : low price, flavourfull food, to experience local cuisines, etc. You can enjoy any kinds of street food sold by a hawker in a market or street, but some people may think the hygiene is low.

2017_1021_14421900.jpg

Ayam Geprek

Thanks to The People’s Cafe (TPC) or “Warung Orang-Orang”, a cafe form Ismaya group which brings street foods to the next level, you need  not to worry for its cleanliness. The People’s Cafe has launched new variety of contemporary global street food to be served and enjoyed with cozy ambience. You can now try these cuisines at all outlet of The People’s Cafe in Jakarta!

DSCF7087.JPG

The People’s Cafe at Mall Taman Anggrek

2017_1021_14455900-01.jpeg

Street foods

Ayam Geprek Jumbo (Crunched Chicken Jumbo)

Starting with the most hype street food in town, TPC serves 6 varieties of Ayam Geprek with some sambal selection and cheese as the toppings :  Ayam Geprek Jumbo Keju, Ayam Geprek Jumbo Sambal Limo, Ayam Geprek Jumbo Sambal Ijo, Ayam Geprek Jumbo Sambal Bawang, Ayam Geprek Jumbo Sambal Ijo Special, and Ayam Geprek Jumbo Sambal Merah Special. Many vendors sell wide creation of ayam geprek that can be found in almost every area around Jakarta, ranging from the original Ayam Geprek with sambal to the melted mozzarella cheese on top of the chicken.

2017_1021_14354000-01.jpeg

Ayam Geprek Sambal Bawang

DSCF7127.JPG

Ayam Geprek Jumbo Sambal Merah Special

DSCF7091.JPG

Ayam Geprek Sambal Ijo

2017_1021_14370200-01.jpeg

Ayam Geprek Sambal Ijo Special

2017_1021_14372600-01.jpeg

Ayam Geprek Sambal Limo

DSCF7123.JPG

Ayam Geprek Jumbo Keju

The plus point of the ayam geprek from TPC is the big size of portion and generous amount of sambal! For me, the hotness level is still tolerable for some of them. My favorite is Ayam Geprek Jumbo Sambal Bawang since the shallot aroma is good, combined with the tasty and crunchy of the fried chicken. If you dare to try the spiciest menu, you can try Ayam Geprek Sambal ijo Special. Unlike most of sambal ijo, this one is very spicy and I cried when I ate the chili!

Chicken & Tofu Clear Soup

DSCF7137-01.jpeg

Besides the street foods, TPC also serves chicken & tofu clear soup as the healthier choice. It consists of chicken, mushroom, and tofu with clear chicken broth base. This warm soup is a perfect choice for your appetizer before having the spicy Ayam Geprek.

Nasi Mawut 

2017_1021_14480100-01.jpeg

Nasi Mawut is a local street food form Java. It is a rice combined with noodle and served with chicken as toppings (similar to Nasi Magelangan). TPC serves Nasi Mawut to the next level. The steamed rice is combined with black charcoal noodle and tempting sunny side egg. The black noodle is tasty, perfectly well paired with the egg. The meat between the rice and the noodle is also tasted good.

Hot China Chix

DSCF7170.JPG

Chicken wings are also got hype in town. TPC serves spicy chicken wings instead of any other regular chicken wings. This Hot China Chix is delicious, with chili, leek, garlic, and also ginger sprinkles. The chicken wings are crunchy, tender, and juicy. Tasty, salty, spicy, and savoury.

Hot Texas Chix

2017_1021_14392600-01.jpeg

This chicken wings are made with spicy sauce. The coriander, parsley, and paprika powder have made this Hot Texas Chix even more flavourfull and spicy. So far, I like this chicken wings even though I’m not a fan of chicken wings.

Twisted Nachos

DSCF7171.JPG

This is my favorite snack from TPC. The beef and the nachos are perfectly combined with cheese sauce and the seasoning. Spicy, savoury, and meaty. Recommended!

Crispy Cireng (Tapioca flour)

DSCF7121.JPG

Cireng is the most favorite fritters and now, you can have them in TPC! The texture is chewy, crunchy, and tasted good! Dip them with the chili dipping sauce to make it perfect!

Fried Tofu Basket

DSCF7176.JPG

The soft tofu is battered and fried. Eat it with sweet soy sauce and chili. Get addicted with the soft texture of tofu and crispy from the outside.

Overall, The People’s Cafe offers you a variety of global street food with affordable price and brings the local street cuisines to the next level. The taste is good and serves with good hygiene. Try them now!

DSCF7142.JPG

.

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

You can see my reviews on Zomato and Foody.id

.
.
.

The People’s Cafe

Address: Jl. M.H. Thamrin, Kb. Melati, Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10310
WIFI   : YES
PRICE : IDR 100-200k/person

Bistronomy – Halloween Party

Bistronomy Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

HAPPY HALLOWEEN!!

2017_1028_14375100-01.jpeg

2017_1028_14462800.jpg

Even though the celebration is not common, Halloween is still one of the events that you can celebrate with your friends. The costumes, the decorations, and also the foods are made to be ghost-like character and to scary all of the people. The “Trick or Treat” and the Jack-O-Lantern are two things that should be there in a Halloween party. It’s a little bit difficult to find a restaurant / cafe that is suitable to celebrate a Halloween party in Jakarta. We decided to search all places via Zomato and Pergikuliner . Finally, after long discussion, we chose Bistronomy as the right place for the Halloween party.

Located at Senopati (near Gastromaquia), Bistronomy is a suitable place for private party. Judging from the outside, it looks like a vintage house, but kinda spooky.

DSCF7355.JPG

DSCF7354.JPG

Inside, each table is separated with curtains, hence no need to worry that you might be disturbed with the others. The place is kinda a small house with spooky decoration. All of the employee wear black dresses and black suits. The dim light and the rain are so perfect, making the party even more spooky. At the right side, there is a bar with vintage touch.

DSCF7356.JPG

2017_1028_14541500.jpg

17-10-28-20-10-31-610_deco.jpg

2017_1028_14552000.jpg

I like how they decorate all parts of the restaurant with Halloween props, such as pumpkin, scary dolls, monsters’ hands, gothic-look a like costumes, and many more. We had so much fun during our time at Bistronomy.

 

DSCF7453.JPG

REGULAR MENU

Bistronomy Mix Platter (70k)

DSCF7358.JPG

The tapas consists of chicken wings, fried calamari, chicken spring rolls, onion rings, and mixed salads, served with BBQ sauce and Tartar sauce. The fried foods are crispy and tasty. The chicken wings are good, as well as the spring rolls. I can finish half portion of the platter :p

Aglio Olio Pasta (80k)

DSCF7391-01.jpegj

The smell of garlic and oregano makes me hungry. The pasta is tasty, but so spicy. It’s too hot for people who can’t eat spicy foods. Better to ask the waitress to decrease the chili.

Carbonara Pasta (90k)

DSCF7394-01.jpeg

The pasta is delicious with chicken, Shimeji mushroom, egg, and creamy sauce. The ‘heavy’ taste of the cream will make you full. I like the taste of mixed cream and parmesan cheese. Tasty and creamy!

Chicken Cordon Bleu (80k)

DSCF7397-01.jpeg

The battered chicken is well-seasoned and tasted so good with the sauce. The smoke beef and cheese are inside the chicken, making the dish even tastier.

Chicken Steak with Chili Garlic (120k)

DSCF7403-01.jpeg

This si just a normal chicken steak. Grilled chicken breast is served with mixed salad and french fries. The chicken is tender, griiled- aroma, and juicy. The sauce is spicy and has fried garlic aroma.

HALLOWEEN’S MENU

2017_1028_14051800.jpg

Black Fried Rice and Chicken Strips

2017_1028_13421000-01.jpeg

The black fried rice is placed inside a bowl in a pumpkin. The cute ‘Jack-O-Lantern’ is just perfect for your Halloween party. The rice tasted delicious with calamari pieces inside the rice. The portion is quite big for just one person.

Creamy Pumpkin Soup

DSCF7437.JPG

It is also served in a small ‘Jack-O-Lanter’ bowl. So cute! The cream soup is actually good, but it’s too cremay for me. The portion is suitable for 2-3 person for a starter. However, if you want this menu for the main course, I think the portion is just enough for 1 person.

Spaghetti ‘Eye’ Bolognaise

2017_1028_14044600-01.jpeg

The pasta is cute enough for me. The big eyes are made from boiled eggs and olive pieces. The food stylist is so creative to make an ordinary dish to be extraordinary! The taste is just like a regular bolognaise, not so sour (so good for me) and beefy.

Spider Lava Cake

2017_1028_14041400-01.jpeg

For the dessert, the lava cake is decorated as a cute spider! So creative! The choco lava is best eaten whilst it’s still hot. I tried this cake when it’s already cold, so I couldn’t give a valid review for this menu.

Finger Chocolate Mousse

2017_1028_14040400-01.jpeg

Consists of chocolate mousse, creme, strawberry jam, and chocolate garnish. This is my favorite dessert in Bistronomy. The fingers are made from biscuit, strawberry jam, and almond pieces. So cute and kinda a scary for us, though.

2017_1028_14042500-01.jpeg

Overall, Bistronomy is a perfect place for celebrating Halloween party. The ambience and the decorations are so nice and spooky. Dark and few of light. The foods are delicious and the price is still affordable, slightly pricey for some people. I really enjoyed spending my time with my girls, celebrating the best Halloween party ever!

IMG-20171028-WA0113-01.jpeg

IMG-20171028-WA0116.jpg

TRICK OR TREAT??

.

ENJOY YOUR DAY ♥

Contact for endorsement and food tasting via my email

jessicasisy@gmail.com

Let’s eat! More food posts on my Instagram account (IG posts and IG story)

You can visit my page on Pergikuliner :

.
.

Bistronomy

Map of Bistronomy

Address: Jalan Ciniru I No. 2, Kebayoran Baru, RT.4/RW.3, Rw. Bar., Kby. Baru, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12180

Hours: 11.30 AM – 10.30 PM

WIFI   : YES
PRICE : IDR 100-200k/person